Известие

Collapse
No announcement yet.

Selespeed съединител !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Selespeed съединител !!!

смятам да сменям съединител и като погледнах в нета видях че има 2 вида за механична скоростна кутия и за Selespeed. нали Selespeed-а е механична скоростна кутия с робот. има ли някаква разлика ? и ако някой е сменял дали може да ми каже ква цифра са притискател,диск и аксеален лагер ???
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Аз смених, с Valeo. Има и на Sachs. Гледай ако е Valeo да е вакумиран в найлон, че има и ментета. Проблемът е че се продава цял комплект, а обикновено заминава лагера и притискателния. Но Valeo имат точно за Selespeed модел в каталога. Не знам дали има разлика с обикновения честно казано. Цена в магазина - около 540лв, Sachs- 620. Валеото го предпочетоха майсторите, защото то си се слагало за вграждане на заводските. Е, сигурно е съвсем друго качество с това на пазара де.
    Отзиви не мога да кажа, защото съм минал 300км. Трябва да ти направят и задължителната калибровка на селеспийда след това. Поздрави и търси части от големите вносители....
    Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
    ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

а някаде в бургас някой да ми препоръча майстор има ли ?

Comment

Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
        ........има ли някаква разлика ? .....
        има.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

можеш ли да ми я обясниш за да не се прецакам или е само на външен вид

Comment

Ако искаш утре мога да ти дам каталожния номер на Valeo?

Comment

Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщение
              Аз смених, с Valeo. Има и на Sachs. Гледай ако е Valeo да е вакумиран в найлон, че има и ментета. Проблемът е че се продава цял комплект, а обикновено заминава лагера и притискателния. Но Valeo имат точно за Selespeed модел в каталога. Не знам дали има разлика с обикновения честно казано. Цена в магазина - около 540лв, Sachs- 620. Валеото го предпочетоха майсторите, защото то си се слагало за вграждане на заводските. Е, сигурно е съвсем друго качество с това на пазара де.
              Отзиви не мога да кажа, защото съм минал 300км. Трябва да ти направят и задължителната калибровка на селеспийда след това. Поздрави и търси части от големите вносители....
              Колега а на колко км. ти беше колата като го смени и как усети че е за смяна и колко и каде ти го смениха в София

Comment

Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщение
                ако ти го сменят като хората те ще са регулирали съединителя. пък за калибовка ако имаш предвид да се напасва мястото на зацепване ако робота е в час има пинизи сам да си го намери
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

я го дай тоя каталожен номер

Comment

Добре, в понеделник обаче, че събота и неделя нямам каталози...

Comment

к-кт съединител 308лв, оригинален по алфа обаче са два модела вашия със лагер помпа ли е или обикновен лагер можем да го изпратим до адрес или да дойдете на место да го сменим ще ви струва 130лв

Comment

За селеспийда мога да ти препоръчам сервиза отляво на стадион черноморец като отиваш към Меден Рудник точно зад спирката на 211 автобуса.Пича се казва Вальо.Много добри отзиви чувам.Скоро и аз смятам да го посетя.
                        алфа 156 1.8тс16v

Comment

Working...
                        X