смятам да сменям съединител и като погледнах в нета видях че има 2 вида за механична скоростна кутия и за Selespeed. нали Selespeed-а е механична скоростна кутия с робот. има ли някаква разлика ? и ако някой е сменял дали може да ми каже ква цифра са притискател,диск и аксеален лагер ???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Selespeed съединител !!!
Collapse
X
-
Аз смених, с Valeo. Има и на Sachs. Гледай ако е Valeo да е вакумиран в найлон, че има и ментета. Проблемът е че се продава цял комплект, а обикновено заминава лагера и притискателния. Но Valeo имат точно за Selespeed модел в каталога. Не знам дали има разлика с обикновения честно казано. Цена в магазина - около 540лв, Sachs- 620. Валеото го предпочетоха майсторите, защото то си се слагало за вграждане на заводските. Е, сигурно е съвсем друго качество с това на пазара де.
Отзиви не мога да кажа, защото съм минал 300км. Трябва да ти направят и задължителната калибровка на селеспийда след това. Поздрави и търси части от големите вносители....Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
ALFA- Always Looking For Assistance
-
Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение........има ли някаква разлика ? .....Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщениеАз смених, с Valeo. Има и на Sachs. Гледай ако е Valeo да е вакумиран в найлон, че има и ментета. Проблемът е че се продава цял комплект, а обикновено заминава лагера и притискателния. Но Valeo имат точно за Selespeed модел в каталога. Не знам дали има разлика с обикновения честно казано. Цена в магазина - около 540лв, Sachs- 620. Валеото го предпочетоха майсторите, защото то си се слагало за вграждане на заводските. Е, сигурно е съвсем друго качество с това на пазара де.
Отзиви не мога да кажа, защото съм минал 300км. Трябва да ти направят и задължителната калибровка на селеспийда след това. Поздрави и търси части от големите вносители....
Comment
-
Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщениеАз смених, с Valeo. Има и на Sachs. Гледай ако е Valeo да е вакумиран в найлон, че има и ментета. Проблемът е че се продава цял комплект, а обикновено заминава лагера и притискателния. Но Valeo имат точно за Selespeed модел в каталога. Не знам дали има разлика с обикновения честно казано. Цена в магазина - около 540лв, Sachs- 620. Валеото го предпочетоха майсторите, защото то си се слагало за вграждане на заводските. Е, сигурно е съвсем друго качество с това на пазара де.
Отзиви не мога да кажа, защото съм минал 300км. Трябва да ти направят и задължителната калибровка на селеспийда след това. Поздрави и търси части от големите вносители....Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment